[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.19.9″ background_color=”#000000″][et_pb_row _builder_version=”3.19.9″][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/rozbratel.png” _builder_version=”3.19.9″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

29,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Rozbratel wołowy” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right” custom_margin=”-15px||”]Rozbratel to fragment mięsa pochodzący z części grzbietowej tuszy wołowej.
Najlepiej zachowuje się podczas duszenia oraz gotowania.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/szponder-zeberka-removebg-preview.png” _builder_version=”3.19.9″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

26,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Żeberka wołowe” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right”]Idealnie nadają się do długiego gotowania, duszenia oraz grillowania.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/prega-wolowa-removebg-preview.png” _builder_version=”3.19.9″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

27,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Pręga wołowa” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right”]Mięso pochodzi z środkowej części przedniej i tylnej nogi.
Nadaje się do pieczenia oraz duszenia.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/polędwica-removebg-preview.png” _builder_version=”3.19.9″ max_width=”67%” custom_margin=”20px||”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

89,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Polędwica wołowa” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right” custom_margin=”30px||”]Jeden z najcenniejszych gatunków mięsa wołowego o uniwersalnym zastosowaniu.
Najpopularniejsze dania z polędwicy wołowej to steki.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.19.9″][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/mostek-removebg-preview.png” _builder_version=”3.19.9″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

25,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Mostek wołowy” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right” custom_margin=”0px||”]Element pochodzący z dolnej części ćwierćtuszy przedniej.
Przeznaczony do duszenia i gotowania.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/lopatka-wolowa-tacka-vd5bs4-removebg-preview.png” _builder_version=”3.19.9″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

29,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Łopatka wołowa” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right” custom_margin=”||”]Łopatka to część tuszy wołowej zawierająca mięśnie z górnej części przednich kończyn krowy.
Doskonale nadaje się do smażenia, pieczenia, grillowania oraz na gulasz wołowy.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/ligawa_wolowa-1-removebg-preview.png” _builder_version=”3.19.9″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

35,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Ligawa wołowa” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right” custom_margin=”||”]Ligawa to część udźca wołowego – silny, chudy mięsień.
Doskonale nadaje się na steki oraz tatar.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/kark_wolowy-removebg-preview.png” _builder_version=”3.19.9″ max_width=”67%” custom_margin=”40px||”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

21,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Kark wołowy” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right” custom_margin=”20px||”]Kark wołowy to element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej.
Znakomicie nadaje się do pieczenia, smażenia, duszenia lub zmielenia.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.19.9″][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/krzyzowa-wołowa-removebg-preview.png” _builder_version=”3.19.9″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

35,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Krzyżowa wołowa” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right” custom_margin=”0px||”]Wysokiej jakości mięso, część udźca wołowego o delikatnym i soczystym smaku.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/antrykot-wolowy-marmurkowaty-removebg-preview.png” _builder_version=”3.19.9″ custom_margin=”0px||”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

34,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Antrykot wołowy” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right” custom_margin=”0px||”][/et_pb_toggle][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/serce_wołowe-removebg-preview.png” _builder_version=”3.19.9″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

13,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Serce wołowe” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right” custom_margin=”10px||”]Śmiało możemy wykorzystać w przygotowaniu gulaszu lub steków z serca wołowego.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/Zrzut-ekranu-2020-04-19-o-21.33.31.png” _builder_version=”3.19.9″ max_width=”67%” custom_margin=”50px||”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

19,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Flaki wołowe” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right”]Najczęściej wykorzystywane są w kuchni polskiej w formie gęstej zupy.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.19.9″][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/kości_wołowe-removebg-preview.png” _builder_version=”3.19.9″ max_width=”75%” module_alignment=”center” custom_margin=”10px||”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

5,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Kości wołowe” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right”]Dostępne kości szpikowe, karkowe.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/loj-wolowy-removebg-preview.png” _builder_version=”3.19.9″ custom_margin=”0px||”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

6,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Tłuszcz wołowy” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right”]To bardzo stabilny tłuszcz, mocno nasycony, idealny do smażenia.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/Zrzut-ekranu-2020-04-19-o-21.37.58.png” _builder_version=”3.19.9″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

26,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Łata wołowa” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right” custom_margin=”0px||”]Wykorzystywana do potraw z mięsa mielonego, pulpetów i klopsów.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/mielone_wołowe-removebg-preview-1.png” _builder_version=”3.19.9″ max_width=”67%” custom_margin=”20px||”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

21,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Mięso mielone” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right”]Mielony tryming, połączenie kilku elementów wołowych.
Najlepiej sprawdza się w roli pulpetów.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.19.9″][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/ogon_wołowy-removebg-preview.png” _builder_version=”3.19.9″ max_width=”75%” module_alignment=”center” custom_margin=”20px||”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

32,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Ogony wołowy” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right”]Cenione wśród klientów, gdyż wytwarzają przy gotowaniu intensywny wywar.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/ozór_wołowy-removebg-preview.png” _builder_version=”3.19.9″ custom_margin=”10px||”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

22,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Ozory wołowe” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right”]Mają delikatny, bardzo specyficzny smak i zapach.
Doskonale nadaje się do gotowania.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/Zrzut-ekranu-2020-04-19-o-21.42.07.png” _builder_version=”3.19.9″ max_width=”85%”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

34,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Policzki wołowe” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right” custom_margin=”0px||”]Delikatne fragmenty mięsa wykrojone z głowy zwierzęcia.
Najlepiej spożyc pieczonem bądź z sosem.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/rozstbeft_wołowy-removebg-preview.png” _builder_version=”3.19.9″ max_width=”67%” custom_margin=”30px||”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

32,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Rostbef wołowy” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right” custom_margin=”20px||”]Pochodzi z tylnej części ćwierćtuszy.
Najlepszy kawałek tuszy wołowej zaraz po polędwicy wołowej.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.19.9″][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/skrzydło_wołowe-removebg-preview.png” _builder_version=”3.19.9″ max_width=”75%” module_alignment=”center” custom_margin=”20px||”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

35,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Skrzydło wołowe” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right”]Przeznacza się na dania pieczone, duszone, a także smażone.
Świetnie nadaje się na steki, zrazy czy kotlety.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/wątroba_woł-removebg-preview.png” _builder_version=”3.19.9″ max_width=”85%” custom_margin=”20px||”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

9,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Wątroba wołowa” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right” custom_margin=”40px||”]Najlepiej smaku smażona na oliwie z pokrojoną cebulką.[/et_pb_toggle][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://dobremiecho.pl/wp-content/uploads/2020/04/gulasz.png” _builder_version=”3.19.9″ max_width=”75%” module_alignment=”center” custom_margin=”30px||”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ text_font=”Adamina|700|||||||” text_text_color=”#e02b20″ text_font_size=”20px” ul_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_text_align=”center”]

28,99 zł/kg

[/et_pb_text][et_pb_toggle title=”Gulasz wołowy” open_toggle_text_color=”#ffffff” open_toggle_background_color=”#000000″ closed_toggle_text_color=”#ffffff” closed_toggle_background_color=”#000000″ icon_color=”#a3a3a3″ _builder_version=”3.19.9″ title_font=”Adamina|700|||||||” title_text_align=”center” title_font_size=”14px” title_line_height=”1.5em” body_font=”Adamina||||||||” body_text_align=”center” body_text_color=”#ffffff” text_orientation=”right”][/et_pb_toggle][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]